ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 10.ledna 2017

Stevan Jovetić prošel lékařskými testy a tak odchází na hostování do Sevilly. Ve Španělsku se zdrží minimálně do konce června. Sportovní ředitel andaluzského týmu neskrýval nad tímto transferem nadšení a dodal, že pokud Jovetić zůstane déle, podepíše smlouvu na čtyři roky a do Milána poputuje 14 milionů eur. Černohorec v této sezoně odehrál za Inter pouhých 67 minut.

Mladý albánský útočník Rey Manaj se po šesti měsících vrátil z hostování v Pescaře. V Miláně se ovšem dlouho neohřeje, jelikož na druhou půlku sezony jej Inter hodlá rovněž poslat hostovat. O zájemce není nouze - fcinternews.it uvádí Perugii, Bari, Benevento a Las Palmas.

Roberto Gagliardini absolvuje ve středu lékařskou prohlídku, po které se oficiálně stane hráčem Interu. Pro Premium to potvrdil hráčův agent Giuseppe Riso. Dle Sky ho černomodří získali na hostování v hodnotě dvou milionů eur s následným odkupem za dvacet milionů eur.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.