ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 9.února 2017

Interu hrozilo po pohárovém utkání s Laziem zavření tribuny. Fanoušci údajně zpívali na Curva Nord ponižující chorály proti soupeři. Sportovní tribunál ale nedokázal podle zápisu utkání najít přesné místo, kde k nepravostem mělo dojít, a v závislosti na tom rozhodnout o vyváženém a vhodném trestu vzhledem k dané události.

Frustrace z prohraného zápasu s Juventusem a poškození ze strany rozhodčího stále nevyprchalo. Dokonce se objevily další dvě věci, na které se trochu zapomnělo. Gólu Cuadrada předcházel faul Chielliniho na Gagliardiniho, který nebyl odpískán. V druhém případě byl nepochopitelně zastaven Icardi při úniku na samotného Buffona, když Chiellini pokazil rozehrávku standardní situace a sám Icardiho vyslal do sóla. Následné video v televizi vysíláno nebylo a tak ředitel televize má také co vysvětlovat. Konverzace mezi Dybalou a Allegrim byla podle jeho slov pro diváka zajímavější.


Juve Inter- La punizione di Chiellini... by bigcocomero

Připomeňme, že ve prospěch Interu nebyly zapískány dvě penalty. V závěru byl vyloučen za řeči Perišič. Disciplinární komise pak potrestala dvou zápasovým distancem jak jeho tak i Icardiho, který po odpískání kopl do míče, který přistál nedaleko sudího Rizzoliho.

Fanoušci chtějí dát najevo, že jim dané křivdy nejsou lhostejné, a na další domácí utkání proti Empoli plánují protest. Na tribunách budou mávat bílými kapesníky.

Inter se odvolal proti disciplinárnímu trestu pro Perišiče a Icardiho. Oba hráči dostali stop na 2 zápasy po zápase s Juventusem. Chorvatský záložník byl vyloučen rozhodčím, když ho nerespektoval a opakovaně mu tvrdil, že není tak dobrý. Klub staví odvolání na rozdílu mezi nerespektováním a urážením. Existuje precedens, kdy byl trest hráči již takto snížen. U Icardiho Inter moc ve snížení trestu nevěří, protože hráč byl již v minulosti trestán.

Lékařské testy u Assana Gnoukouriho, který odešel na hostování do Udinese, odhalily srdeční potíže a na záložníka z Pobřeží Slonoviny čeká tříměsíční pauza.

 Neděle 12/02/17 15:00, Serie A, 24.kolo 
INTER2:0EMPOLI
[fotogalerie] [video hl + z] [rozhovor]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.