ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 14.února 2017

Levý kraj obrany je Achillovou patou kádru, což si vedení naštěstí uvědomuje a tak se dle GdS prý dohodlo na podmínkách případné smlouvy s Ricardem Rodriguezem. Čtyřiadvacetiletý švýcarský reprezentant s chilskými kořeny hájí barvy Wolfsburgu, kde už čtvrtou sezonu patří do základní sestavy. I proto ho zaměstnavatel nechce pustit za méně než 22 milionů eur, což se ovšem zdá Suningu příliš a tak budou pravděpodobně následovat další jednání mezi managementy obou klubů.

O talentovaného zakončovatele Andreu Pinamontiho se zajímají zahraniční kluby na čele s Liverpoolem, Inter si ho proto chce pojistit smlouvou. Dle CdS by pětiletý kontrakt mohl hráč podepsat hned, jak v květnu oslaví osmnácté narozeniny.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.