Pioli: Jsme vnitřně silní

19/02/17 - "Dnes jsme nebyli nejlepší, ale ukázali jsme touhu až do konce a získali tak důležitý výsledek," řekl po výhře v Boloni 1:0 trenér Interu Milán Stefano Pioli. "Každý zápas, který teď hrajeme je o víc než jen tři body, protože týmy kolem nás mají také dobré výsledky. Bylo by to těžké, kdybychom neuspěli."

"Viděl jsem spoustu pozitivních věcí ve tvoření hry a intenzity. Naše mentalita je správná a ukázali jsme, že chceme vyhrát. Je lehké vyhrávat, když všechno funguje. Náš soupeř nám to dnes hodně ztížil, ale zvládli jsme to jako velký tým."

"Barbosa? Můžu jen říct, že v tréninku tvrdě pracuje. Dostal se již na nejvyšší úroveň v intenzitě a stal se profesionálem. Ví, že potřebuje využívat své šance. Jsem rád, že se mu to povedlo stejně jako ostatním hráčům, kteří přišli v druhé půli. Gól, který dal byl skvělý, hlavně z týmového pohledu."

"Fakt, že dáváme hodně branek v závěrech utkání je velké pozitivum, protože to ukazuje, že máme ducha, zaujetí a touhu dosáhnout dobrého výsledku. Miranda hrát proti AS Řím nebude, ale nelituju toho, dnes jsme to měli velmi těžké."

Autor: Lukáš Pekárek

Zdroj: inter.it/FCInterMilano.com

216x
FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy