ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 16.března 2017

V rámci letní přípravy se nerazzurri kromě čínské verze International Champions Cupu zúčastní i verze singapurské. V asijském centru bankovnictví si zahrají turnaj systémem každý s každým Inter, Chelsea a Bayern Mnichov. Turnaj zahájí 25. července souboj anglického týmu s tím německým. O dva dni později do dění vstoupí černomodří duelem s Bayernem a 29. července vyzvou The Blues. Hrát se bude na Národním stadionu, což je ultramoderní multifunkční stánek s kapacitou 55 tisíc diváků, který byl zbořen a postaven zcela nanovo v roce 2014.

Inter je velmi blízko k získání prvního českého hráče do svého A týmu. K přestupu Patrika Schicka ze Sampdorie Janov schází pouze souhlas koncernu Suning, který milánský klub vlastní a který by měl být dodán velmi rychle, tvrdí to sportovní deník La Gazzetta dello Sport. 21letý útočník zaujal Piera Ausilia, který nepochybuje o jeho talentu. Dohodnuto to má být tak, že Inter hráče koupí okamžitě, zaplatí výstupní klauzuli 25 milionů eur, a Schicka nechá další sezonu v Janově na dozrání.

Patrik Schick je odchovancem Sparty Praha, za kterou si připsal i čtyři starty v soutěžních zápasech. Na hostování v Bohemians odehrál v sezoně 2015/16 27 utkání a vstřelil 8 branek. V létě se stěhoval do Sampdorie, kde nastupuje do zápasů zpravidla jako střídající. Přesto má na kontě ze 21 startů již 7 branek a v tomto ohledu je nejlepším náhradníkem v Serii A.

Rodák z Prahy měřící 186 centimetrů prošel všemi reprezentačními mládežnickými kategoriemi od výběru do 16 let a celkově si v nich připsal 27 branek ve 47 zápasech. Za reprezentační áčko odehrál tři zápasy s jednou vstřelenou brankou.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.