ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 17.března 2017
Jeison Murillo o sobě
17/03/17 -
17/03/17 - Jeison Murillo poskytl rozhovor klubové televizní stanici Inter Channel. "Narodil jsem se v Cali, nádherném slunném městě s přátelskými lidmi. Fotbal byl se mnou již od mala, doma, ve škole i na ulici. Sousedům jsem pár oken vysklil. V osmi jsem začal hrát v jednom týmu, byl jsem tam šest měsíců pak jsem šel do Deportivo Cali, kde jsem s fotbalem začal na ostro. Vždycky musíte zůstat pokorní. Už tehdy jsem hrál jako obránce, výjimečně na pravém beku," řekl kolumbijský reprezentant, který je v Interu druhou sezonu.

Patricku Schickovi předpovídají mnozí experti skvělou budoucnost. Legenda Antonio Cassano samotnému hráči osobně řekl, že lepšího fotbalistu v Sampdorii ještě neviděl. Komplimenty přidal i právník a sportovní agent Dario Canovi v rozhovoru pro TMW Radio. "Přirovnal bych ho k Marku Van Bastenovi. Je to zarážející přirovnání, ale jsem o tom přesvědčen. Za dva tři roky bude jedním ze třech nejlepších útočníků na světě. Má všechno, umí se prodat, taktickou flexibilitu, fyzičku, vysoké IQ - prostě bude šampionem. Hráčův agent Pavel Paska a já věříme, že další sezona v Sampdorii mu prospěje. Měl by nabrat fyzickou sílu. Pod Markem Giampolem moc nehraje, protože je upřednostňován Muriel a Quagliarella. Další rok pro něj bude dobrý."

Sobotní zápas proti Interu by si v dresu FC Turín měl zahrát i jeho bývalý hráč Adem Ljajič. "V Interu jsem to miloval. Bohužel klub se rozhodl tak, že jsem musel odejít. Loni jsme měli po individuální stránce silný tým, ale nebyl tolik soudržný," řekl srbský 25letý hráč.

V předešlém kole Inter předčil očekávání a smetl Atalantu. Euforie byla obrovská, ale teď je potřeba se soustředit na dalšího soupeře a tím je FC Turín. Granata nemá reálnou šanci dosáhnout na poháry – na pátý Inter ztrácí patnáct bodů, což stačí na poklidné vody desátého místa tabulky. Na kontě mají až devět remíz, co jich v tomhle ohledu řadí na první místo ligy spolu s Fiorentinou. Zvláště podstatný je ovšem fakt, že až 28 z 39 bodů nasbírali doma – na turínském Olymijském stadionu prohráli v probíhajícím ročníku jenom jednou, a to s Juventusem. Spolu s Andreou Belottim na čele tabulky střelců (22 branek a 3 asistence) to z domácích dělá velmi nebezpečného a snadno podcenitelného soupeře. Dle Tuttosportu se očekává větší návštěva než na turínském derby a také masivní výjezd černomodrých tifosi, takže se můžeme těšit na skvělou atmosféru. V dresu domácích se představí Adem Ljajić, který v minulé sezoně nastupoval za nerazzurrri. Podobnou minulost má za sebou také Obi, ale ten má zraněné stehno a tak nenastoupí. Čeromodří žádné absence nehlásí. Utkání začne v sobotu od 18:00 (živě na Sport 2) a bude řízeno panem Bantim.

 Sobota 18/03/17 18:00, Serie A, 29.kolo 
FC TURíN2:2INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.