ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 23.března 2017
Výběr do 19 let postupuje dále v tradičním turnaji Viareggio Cup. V základní skupině si nerazzurri vybojovali první místo po výhře 3:0 s Gianninou, 12:1 s LIAC New York a remíze 1:1 se SPAL Ferrara. Trenér Vecchi ale tehdy nebyl s výkony příliš spokojený. Po skupinové části se nechal slyšet, že jeho svěřenci neodevzdávají na hřišti sto procent, a pokud chtějí postoupit dál, musí svůj přístup změnit. To se zjevně povedlo: v osmifinále se ve středu střetli s Cagliari, a o svém pohodlném vítězství rozhodli čtyřmi brankami už v první půli. Čtvrtfinálový souboj se Sassuolem je na programu v pátek od 15 hodin.

INTER 4:0 Cagliari
Branky: 4′ Carraro , 14′ e 33′ Butić, 40′ Gravillon.

INTER (4-3-3): Di Gregorio; Mattioli, Gravillon, Lombardoni (72′ Nolan), Cagnano; Rivas (20′ Danso), Carraro (58′ Awua), Emmers (58′ Gnoukouri); Rover (46′ Sala), Butić (58′ Belkheir), Bakayoko (46′ Souaré).
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.