ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 28.března 2017

Bývalý brankář Interu Sebastian Frey plně věří současnému gólmanovi Handanovičovi: "S příchodem nového trenéra vidím důležité změny ve výsledcích a prostředí. Inter je nyní víc pozitivní, jsou tam důležití hráči, kteří ve správný čas našli správného trenéra. Handanovičovy výkony jsou v lize i v Evropě stabilní. Vede si dobře a může být rozhodujícím. Líbí se mi a reprezentuje historii brankářů v Interu dobře. S Interem jsem stále spojený, nemohu zapomenout na klub, která mi věřil, když jsem byl mladý kluk. Jsem i součástí týmu legend. Inter je pro mě jako rodina. Můj pokračovatel? Samir je kompletní, vidím v něm části mě."

Viceprezident Besiktasu Ahmet Nur Cebi prohlásil, že se pokusí využít klauzuli ve smlouvě a získat z Interu Canera Erkina natrvalo. "S Interem začneme jednat co nejdříve, máme opci a použijeme ji. Je nemožné najít za takovouto částku hráče jako je on." Levý bek přišel do Interu loni v létě z Fenerbahce. Prakticky okamžitě byl ale odeslán na hostování do konkurenčního tureckého klubu. Než si přetrhl v říjnu Achillovu šlachu odehrál v lize šest zápasů. Nyní je již zdravý a dva týdny trénuje.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.