ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 4.dubna 2017

Deník La Gazzetta dello Sport uvedl, že pro Suning je nepostradatelným hráčem Ivan Perišič. Přestože ho chtějí kluby z Premier League, které jsou ochotny zaplatit 50 milionů eur za jeho služby, klub by raději prodal Evera Banegu nebo Marcela Brozoviče. Důvod prodeje je stále stejný - splnit finanční pravidla UEFA.

Roberto Gagliardini má po kontaktu s protihráčem z konce prvního poločasu zápasu se Sampdorii poraněný kotník. V poločase ho nahradil Geoffrey Kondogbia. Podle prvních příznaků má dle lékařů lehký výron v pravém kotníku.

Fabio Quagliarella vstřelil gól i ve třetím vzájemném zápase s Interem za sebou. "Pět minut před koncem proměnit penaltu nebylo určitě jednoduché. Hrajeme lepší fotbal než mnohé týmy v Serii A. Nejhezčí fotbal hraje Neapol, pak my a pak Atalanta," překvapil útočník Sampdorie, která je na deváté příčce tabulky. "Kdo hraje proti nám, ví, že nemá nic jisté."

Gabriel Barbosa nevydýchal, že si proti Sampdorii nezahrál. Na hřiště nepřišel ani jako náhradník a podle Premium Sport své zklamání neskrýval a nakopl láhev s pitím a zahodil rozlišovací dres.

"Sbohem Ligo mistrů? Ano, po této porážce ano," řekl Mauro Icardi pro televizní stanici Sky po zápase se Sampdorií. "Nebylo by správné říkat, že pořád máme šance. Teď usilujeme o Evropskou ligu. V prvním poločase nám to šlo, měli jsme mnoho šancí. V druhém jsme přestali hrát a běhat. Dnešní výsledek je pouze naše práce, ne soupeřova. Po Piolim se nám daří, změnila se mentalita, ale zápas jako tento prohrát nesmíme." Icardi měl v druhém poločase velkou šanci a pár metrů před brankovou čarou netrefil odkrytou bránu. "Přihrávka byla trochu tečována, ale to mě neomlouvá, řekl jsem Candrevovi, že to byla moje chyba. Měl jsem skórovat. A šance z prvního poločasu? Ofsajd to nebyl, okamžitě jsem to věděl. Čekal jsem do posledního okamžiku, abych mohl vyrazit, pak mi někdo říkal, že to skutečně bylo v pořádku. Myslím, že se nám zápas nevydařil z psychologické stránky. Byli jsme dobře organizovaní, ale soupeř využil našich chyb. Pioli je správnou osobou v Interu, za ztracený zápas ho nemůžeme obviňovat."

Pioli: Hrát srdcem nestačí
04/04/17 -
04/04/17 - Trenér Interu Milán Stefano Pioli připustil, že jeho tým nebyl v zápase se Sampdorií dost dobrý na to, aby vyhrál. Po porážce 1-2 na vlastním hřišti zůstává v tabulce mimo pozice zajišťující vstupenky do evropských soutěží. Do konce Serie A zůstává osm zápasů. "Pokud by liga teď skončila, tak by to určitě pro nás nemohla být dobrá sezona. Ale ještě není konec. V utkání jsme byli netrpělivý a nervózní, díky tomu jsme byli zranitelní a umožňovali Sampdorii útočit z brejků. Zaplatili jsme za to. V těchto citlivých fázích zápasu musíme táhnout všichni za jeden provaz."

"Musíme okamžitě myslet na další zápasy a udělat v nich dobrou práci. Zbývá jich do konce sezony osm," řekl kapitán Mauro Icardi po nevydařeném utkání se Sampdorií. "Musíme se zaměřit na to, abychom se kvalifikovali do Evropské ligy. Jsme zklamaní. Začali jsme velmi dobře, ale naše tempo upadlo a soupeře hrál lépe než my. V druhém poločase to bylo o něco těžší. Když zkazíme tolik centrů, zaplatíte za to. Pořád se musíme v některých částech hřiště zlepšit. Chybí nám trochu konzistence. Musíme si vyhrnout rukávy a zapracovat na tom. Všichni naši reprezentanti hodně cestovali, někteří odehráli i dva zápasy. Není to výmluva, ale vliv to na to mít mohlo," řekl argentinský útočník.

Sampdoria Janov je nejlepší v lize v otáčení zápasů. Přestože prohrávala dokázala v těchto utkáních získat 20 bodů. Na San Siru porazila Inter poprvé od roku 1996. Ten jako pokaždé v této sezoně dokázal v domácím střetnutí vstřelit aspoň jeden gól. Padl popatnácté v sezoně po centru. Lepší je v této statistice pouze FC Turín, jehož hráči vstřelili gól po centru šestnáctkrát. Nejlepší střelec Interu a kapitán Mauro Icardi nastoupil do 150. zápasu v Serii A. Ever Banega asistoval u gólu ve třetím utkání z posledních jeho čtyř.

 Pondělí 03/04/17 20:45, Serie A, 30.kolo 
INTER1:2SAMPDORIA
[postřehy] [fotogalerie] [video hl] [rozhovor]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.