ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 13.dubna 2017

Po sérii tří proher se slabšími soupeři následuje jeden z vrcholů sezony – Derby della Madonnina. Listopadové derby skončilo remízou 2:2 potom, co Perišić srovnal v nastaveném čase. Momentálně je AC v lepší pozici – má o dva body víc než Inter, což stačí na šestou pozici v tabulce. Případnou výhrou by se tak dostal Inter před svého rivala a naopak prohra by výrazně stížila možnost kvalifikace do předkola EL. Na San Siru se rossoneri daří: za poslední dva měsíce tady zdolali Palermo, Janov, Chievo i Fiorentinu. Teď jsou ovšem jako domácí psáni nerazzurri, takže v hledišti budou mít „hosté“ mnohem menší podporu než během zmíněných duelů. Co se týče absencí, na domácí straně je nejistý start Gagliardiniho laborujícího s kotníkem. AC má se sestavou větší problémy: dlouhodobě jsou zranění Bonaventura a Abate, Montolivo derby také nestihne a mladý záložník Pašalić nemůže hrát kvůli žlutým kartám. Na žlutou kartu si budou muset dát pozor Medel s Murillem. A jak by mohla vypadat sestava? Pokud se Gagliardini stihne uzdravit, doplní v záloze Kondogbiu a Medel se namísto Murilla přesune na stopera. Také Perišić by po dlouhé době mohl být nahrazen Éderem, který má v poslední době lepší formu. Utkání začíná netradičně v sobotu v 12:30, živě v češtině ho vysílá Sport 2. Hlavní sudí bude pan Orsato.

Novým partnerem Interu Milán se stala firma na výrobu motorek SWM Motorcycles. Zkratku, za kterou se ukrývá kompletní název Speedy Working Motors, budou znát především dříve narození fanoušci terénních strojů. Italská firma SWM úspěšně fungovala v letech 1971-84. V městečku Rivolta d'Adda nedaleko Milána ji založili pánové Pietro Sironi a Fausto Vergani, zapálení fandové motocyklového off-roadu. Firma byla obnovena až v roce 2015 s podporou čínského investora.

 Sobota 15/04/17 12:30, Serie A, 32.kolo 
INTER2:2AC MILáN
[postřehy] [fotogalerie] [video hl + z] [rozhovor]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.