ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Sobota 20.května 2017

Po několika měsících vyjednávání a odlákávání zájmu jiných klubů prodloužil v den svých osmnáctých narozenin Andrea Pinamonti kontrakt do roku 2021. Mladý útočník se posléze vyjádřil následovně: „Je to pro mně úžasný den. Nejen kvůli narozeninám ale hlavně kvůli podepsání smlouvy. Nikdy na dnešek nezapomenu, protože jsem fanoušek Interu, takže je neskutečné moct hrát za klub mého srdce. Jsem na to hrdý. Věřím, že pomůžu klubu vyhrát mnoho trofejí a vrátit se na evropský vrchol, kam patří.“

V rámci předposledního kola se v neděli od 20:45 (živě na Sport 1 CZ) na Olympijském stadionu v Římě utká Lazio Interem. V prosincovém duelu na San Siru vyhráli domácí přesvědčivě 3:0, přičemž se dvakrát trefil Icardi a jednou Banega. Icardi ale tentokrát černomodrým vinou zraněného stehenního svalu nepomůže a navíc forma obou týmů je diametrálně odlišná: ligovou sérii tří výher, ve kterých vsítili biancocelesti neskutečných šestnáct branek, zastavila až Fiorentina minulou sobotu. Tehdy ale Lazio šetřilo na středeční finále poháru s Juventusem (0:2).

Domácí už o nic nehrají: účast v Evropské lize mají jistou a na Ligu mistrů už dosáhnout nemohou. Hosté jsou na tom podobně, akorát ti po sérii ostudných výkonů pravděpodobně nedosáhnou ani na EL. Římskému týmu nepomůže zraněná trojice Parolo, Lukaku a gólman Marchetti. Navíc pro distanc za žluté karty nenastoupí ani obránce Radu. Nerazzurri budou kromě zmíněného Icardiho citelně postrádat také diskvalifikovaného Kondogbiu, po operaci se léčícího Ansaldiho a zraněného Mirandu. Favority jsou tedy s ohledem na formu i zranění důležitých hráčů Interu domácí, věřme ale, že černomodří zabojují a prolomí strašlivou sérii osmi zápasů bez výhry.
 Neděle 21/05/17 20:45, Serie A, 37.kolo 
LAZIO1:3INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.