ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 25.května 2017

Andrea Pinamonti, 18letý útočník, který má na kontě 80 minut proti Spartě v Evropské lize a v neděli si proti Laziu připsal druhý start v lize, obdržel cenu pro mladé hráče Serie A Gentleman 2017. "Je hodně vzrušující získat takové ocenění, když je zde taková konkurence. Jsem na to hrdý. Byl to nezapomenutelný týden, ve kterém se stalo mnoho věcí, na které nikdy nezapomenu. Je mi 18 let, podepsal jsem s Interem smlouvu a hrál v zápase proti Laziu. K tomuto dresu jsem velmi přirostl," řekl Pinamonti

Jeison Murillo střídal v utkání s Laziem již v prvním poločase kvůli zranění. Nemělo by se jednat o nic vážného a počítá se s ním do posledního zápasu sezony proti Udinese. Gabriel Barbosa a Joao Mario trénují odděleně. Danilo D’Ambrosio na tréninku včera chyběl kvůli nemoci.

Podle Premium Sport je Inter připraven AS Řím nabídnout 70 milionů eur za dvojici Antonio Rudiger a Radja Nainggolan. AS by však raději pustilo Kevina Strootmana než Nainggolana. Nerazzurri nabídku navýšili, protože věří, že se jim podaří prodat Marcela Brozoviče a Geoffreyho Kondogbiu.

Ve vojenské škole Teulie byly předány 22.ceny Gentleman Fair Play. Dostali je čtyři hráči nerazzurri. Nejhezčí gól sezony vstřelil Jeison Murillo. V poháru se do sítě Boloni trefil nůžkami. Zjevením roku se stal Roberto Gagliardini. Antonio Candreva je džentlmenem roku, Andrea Pinamonti se stal nejlepším mladým talentem.

Walter Sabatini již začal pracovat pro Inter a podle La Gazzetta dello Sport vyjednává příchod dvou obránců z Ligue 1. Na seznamu má lyonského dvacetiletého Mouctara Diakhabyho, jehož cena je mezi 13 až 15 miliony eur. Druhé jméno je Dalbert, 23letý brazilský zadák, který by neměl stát víc jak 12 milionů eur.

Inter podle Corriere dello Sport pracuje na plánu stát se víc italským týmem. Po příchodu Waltera Sabatiniho do vedení, se uvažuje o návratu Gabriela Orialiho do funkce týmového manažera, blízko je příchod Daria Baccina, který bude pravou rukou Piera Ausilia. Také nový trenér by měl být ideálně Italem. Poitalštit se má i samotný kádr hráčů. Jádro tvoří D’Ambrosio, Gagliardini, Candreva, Pinamonti a Eder. Přijít by mohl dělat náhradního brankáře Daniele Padelli, do obrany pak Alessandro Bastoni, Francesco Acerbi, Davide Zappacosta, Adam Masina nebo Antonio Barreca. V záloze by mohl být Federico Di Francesco a vepředu Federico Bernardeschi, Domenico Berardi či Andrea Petagna.

Nike vypustil do světa domácí dresy pro ročník 2017/18. Dres se už dá koupit v oficiálním internetovém obchodě a hráči ho poprvé obléknou v nedělním utkání posledního kola proti Udinese. Asymetricky navržené svislé pruhy mají připomínat město Milán. Samozřejmostí je technologie Dri-Fit pro odvádění potu z těla a také použití recyklovaného polyesteru z plastových lahví.

Devatenáctiletý záložník Theophilus Awua, který hostuje v týmu Primavery z La Spezie, pravděpodobně v Interu nezůstane. Dle fcinternews.it nerazzurri nevyužijí opci ve výši dvou milionů eur a Nigerijec se vrátí do Serie B.

Stoper Andrea Ranocchia se vrací do Milána z hostování v anglickém Hull City. Klub ukončil sezonu na osmnáctém místě, což znamená sestup a automatické ukončení hostování. V nejbližších týdnech se rozhodne, co bude s Andreou dál.

 Neděle 21/05/17 20:45, Serie A, 37.kolo 
LAZIO1:3INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.