ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 6.června 2017

Inter zřejmě vyslyší nebo se aspoň bude snažit vyslyšet žádosti Spalettiho a Ivana Perišiče, přestože na něho má velmi zajímavé nabídky, prodávat nebude. Raději obětuje jiné čtyři hráče. Prodat by se měli Marcelo Brozovič, , Jeison Murillo, Ever Banega a Andrea Ranocchia. Informuje o tom expert na přestupy Gianluca Di Marzio na svém webu.

Luciano Spalletti se již netají tím, že jde do Interu. Nic podepsaného ale stále není. Před odletem do Nanjingu v Číně, kde se má setkat s majitelem Inter Jindongem Zhangem: "Jsem rád, že budu novým trenérem. Ruku jsme si potřásli, jsme stará škola a dohody děláme takto. Sabatini? Není třeba říkat, že je to milý člověk a velmi schopný ve své profesi."

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.