ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 18.července 2017

Do Číny a Singapuru odlétá 28 hráčů. V Miláně zůstal Davide Santon kvůli svalovým problémům na pravé noze. Ve výběru Luciana Spalettiho jsou: Tommaso BERNI,

Samir HANDANOVIC, Daniele PADELLI, Marco PISSARDO - Cristian ANSALDI (stále není zdravý), Danilo D'AMBROSIO, Joao MIRANDA, Jeison MURILLO, Yuto NAGATOMO, Andrea RANOCCHIA, Milan SKRINIAR, Zinho VANHEUSDEN, Federico VALIETTI - Iglesias BORJA VALERO, Marcelo BROZOVIC, Xian EMMERS, Roberto GAGLIARDINI, Naval Da Costa JOAO MARIO, Geoffrey KONDOGBIA, Rigoberto RIVAS -

Gabriel BARBOSA, Jonathan BIABIANY, Antonio CANDREVA, Citadin Martins EDER, Mauro ICARDI, Stevan JOVETIC, Ivan PERISIC, Andrea PINAMONTI.

Suning by rád do Interu vrátil záložníka Alfreda Duncana. Podle FCInternews.it již údajně Sassuolu nabídl 12 milionů eur. Zelenočerný klub by ale chtěl ještě o 6 milionů víc. Zajímavé je, že před pouhými dvěma roky prodal Inter tehdy 22letého ghanského reprezentanta za pouhé 2,6 milionu eur do Sampdorie. Odtud šel po pár dnech hostovat do Sassuola, které ho na konci sezony koupilo za 6 milionů. Po jediné sezoně za něj chce nyní od Interu trojnásobek.

Podle Sky Italia je Inter připravený vyplatit z Fiorentiny 25letého záložníka Matiase Vecina. Ten má ve smlouvě výstupní klauzuli platnou do 10.srpna. Luciano Spaletti je jeho velký fanoušek a chtěl ho již v době, kdy vedl AS Řím. Milánskému klubu stačí zaplatit 24 milionů eur a Uruguayec bude jeho. Inter by rád platbu rozdělil do dvou let. Matias Vecino v posledním ročníku Serie A vstřelil tři góly a připsal si čtyři asistence. V týmu by se sešel s Borjou Valerem, který přišel od fialek minulý měsíc.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.