ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 31.července 2017
Mauro Icardi získal Zlatý míč Interu 2016/17
31/07/17 - Mauro Icardi je po dvou letech znovu vítězem naší ankety Zlatý míč. Loňský vítěz Samir Handanovič skončil druhý. S menším odstupem za ním je na třetí příčce Chorvat Ivan Perišič. Až pak následuje velký bodový odstup. Obránce Joao Miranda je čtvrtý, pátý je italský záložník, který přišel do týmu v průběhu sezony z Atalanty Bergamo. Jedná se tak i o nejlepší posilu sezony.

Ohlédnutí – tři nejlepší zápasy minulé sezony
31/07/17 - V předešlém díle tohoto miniseriálu jsme si připomenuli tři nejhorší utkání sezony 2016/17. Ačkoli by se při pohledu na tabulku z minulé sezony mohlo zdát, že povedené duely se snad neodehrály, opak je pravdou – pojďme si zavzpomínat na tři nejpovedenější podle naší redakce. Velmi podobně dopadly i výsledky hlasování Zápas sezony ,v kterém jste hlasovali vy - naši čtenáři. Na prvním místě skončil zápas s Atalantou, druhý s Juventusem a o třetí příčku se podělili tři zápasy. Derby s AC 2-2, výhra nad Laziem 3-0 a výhra nad Turínem 2-1. V našem výběru jsme ale upřednostnili zápas s Fiorentinou.

"Letní turné v Asii? Bez pochyby je to pozitivní. Je důležité získat na začátku sezony dobrý pocit a s ním pak pokračovat," řekla nová posila Borja Valero, který přišla z Fiorentiny. "Když hrajete proti nejlepším týmům, dosáhnete dobrých výsledků, tak to skutečně o něčem vypovídá. Ale v práci musíme pokračovat tak, jako kdybychom byli na začátku. Hned na začátku mi řekli, jaká je má role v týmu a já se ji snažím dělat naplno. Pracujeme velmi dobře, přestože příliš času na našich trénincích nebylo."

Inter vyhrál ICC v Singapuru, trenér je spokojený
31/07/17 - Luciano Spaletti po velmi úspěšném tažení jeho týmu v Číně a Singapuru věří, že se hráčům zvedne sebevědomí. "Po nepovedené sezoně je to důležité." Inter nejdříve na Dragon Cupu remizoval bez branek se Schalke. Pak odehrál tři zápasy v rámci International Champions Cupu a všechny vyhrál. Nejprve porazil v Číně Lyon 1-0 brankou Jovetiče, pak se přesunul do Singapuru. Tam vyhrál nad německým mistrem Bayernem 2-0, když obě branky vstřelil Eder. V posledním utkání zvítězil i nad vítězem Premier League Chelsea 2-1. Branky dali Perišič, Jovetič a Kondogbia z téměř poloviny hřiště do vlastní sítě. Ve čtyřech zápasech tak nerazzurri gól od hráče soupeře nedostali ani jednou.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.