ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 9.srpna 2017

Dnes se Patrick Schick podrobí dlouho očekáváné lékařské prohlídce a pokud dopadne dobře, je Inter připravený Fiorentině oficiálně nabídnou to samé, co dával Juventus - 30,5 milionů eur. Splaceno by to bylo ve třech ročních splátkách. Samotný hráč by bral ročně 1,8 - 2 miliony eur. Prezident Sampdorie mu nyní nabízí vylepšenou smlouvu, když prodlouží, s platem 1,2 milionu.

Inter se údajně dohodl s Borussií Dortmund na dvouletém hostování hráče Emre Mor s povinným odkupem za 15 milionů eur. 20letý hráč tak bude vedle další posilou nerazzurri. Doposud přišli Daniele Padelli, Milan Škriniar, Borja Valero, Matias Vecino a Dalbert.

Po vstřelení gólu do sítě Villarrealu předvedl Stevan Jovetič zvláštní gesto. Až na svém instagramu potvrdil, že imitoval slavnou basketbalovou hvězdu Jamesa Hardena.

Keita Balde nakonec odmítl nabídku Interu. S nepořízenou odešel údajně i AC Milán a Neapol. Šanci má Juventus, který nabízí Laziu víc peněz. Inter s hráčem počítal jako s náhradou za Perišiče. Chorvatský záložník ale zřejmě v Miláně zůstává.

Rodrigo Palacio se jako volný hráč dohodl s Boloňou. 35letý útočník bude hrát v Itálii po Janovu a Interu za svůj třetí klub.

Proč se Erick Thohir vzdal majoritního podílu v klubu? V rozhovoru v Indonésii řekl: "Jako majoritní vlastník je mou prací zlepšovat management a výkon klubu. Chtěl jsem dostat Inter dál, my jsme měli limity."

Valencia nabízí za Kondogbiu 20 milionů eur a jednoho z hráčů Ezequiel Garay nebo Joao Cancelo, o které se Inter zajímal. Požadovaných 30 milionů španělský klub odmítá dát. Další možností je hostování s povinnou opcí ve výši 20 milionů eur. Není jasné, zda se vůbec francouzský záložník chce stěhovat.

Stevan Jovetič má zatím parádní přípravu a skóroval víckrát, než sám očekával. I z too důvodu se množí názory, že by měl v klubu zůstat. Luciano Spaletti by si rád černohorského střelce nechal, ale musí si uvědomit, že nebude hrát v základní sestavě. Jedničkou je Mauro Icardi, formu má i Éder. Odejde zřejmě Barbosa, ale přijde český útočník Schick.

Dalbert se má co nejdříve upsat Interu. Nakonec z toho má být čtyřletá smlouva s ročním platem 1,2 milionu eur. Za 23letého hráče dostane Nice 20 milionů plus bonusy. Brazilský zadák bude v Interu nosit stejné číslo 29 jako ve Francii. První zápas by za nový klub mohl odehrát již proti Betisu Sevilla 12.8. v Lecce.

Práce Luciana Spalettiho se podepisuje i na hráčích. Skoro se nenajde nikdo, kdo by teď chtěl z klubu odcházet. Platí to o Perišičovi, Joao Mariovi, Stevanu Jovetičovi i Antonio Candrevovi. O všech se spekuloval, že půjdou pryč. O ni však chtějí zůstat, tvrdí to Corriere dello Sport.

Gazzetta dello Sport píše, že Jeison Murillo je blízko k přestupu do Valencie. Španělský klub má zaplatit něco mezi 13-14 miliony eur.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.