ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 10.srpna 2017

Gabrielu Barbosovi se přípravné zápasy nepovedly a tak přestože nejprve odmítal nabídky jiných klubů na hostování, nyní si musel přiznat, že to bude ta nejlepší cesta. Zvláště pokud přijde do týmu ještě mladý český útočník Patrick Schick a ještě se zvýší konkurence. O Brazilce, který před rokem přišel ze Santosu a odehrál v Serii A jen pár minut, má zájem Sporting Lisabon. Gabigol by zřejmě na jeho nabídku přistoupil.

Mauro Icardi po delším svalovém zranění, které si přivodil v polovině května, není stále úplně fit. "Nemohl jsem se dočkat až odehraji aspoň pár minut," řekl nejlepší střelec loňské sezony a kapitán týmu. "Jsem velmi šťastný, že jsem zpět, ale je to těžké." Icardi nastoupil na část zápasu proti Villarealu a dokázal nahrát na gól Brozovičovi. "Vždycky dělám to, co po mě žádá kouč. Tým vypadá dobře, trenér má jasné plány, ví, co chce a umí to na nás přenést."

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.