ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 14.září 2017
Stane se Marcelo Brozovič Spalettiho Nainggolanem? Inter chtěl v létě tohoto hráče z AS Řím, kde předtím působil, trenérovi přivést, ale Nainggolan prodloužil smlouvu. Nedopadl ani přestup Vidala, který Suning možná sám stopnul po varování čínské vlády, že mnoho firem z jejich firem mrhá penězi a bude se řešit praní špinavých peněz. V každém případě nikdo nepřišel, Brozo zůstal a je na Spalettim jak si tohoto 24letého Chorvata přiohne k obrazu svému.

Brozovič má určitě potenciál na to střílet více branek. V porovnání ale s konkurenty v záloze Joao Mariem a Borja Valerem má problémy s přístupem ke hře. Je jasné, že není tak inteligentní jako tito dva hráči, ale pokud bude mít důvěru trenéra, může se to povést. Stejně tak se musí Joao Mario naučit být před brankou soupeře nebezpečnější.

Matias Vecino po svém příchodu do Interu ihned začal hrát. Pro Sky Sport řekl: "Máme silný tým, tvrdě trénujeme. Potřebujeme takto pokračovat, jsme teprve na začátku. Spaletii mi dal velké sebevědomí. Myslím, že je důležité, když mě dal na hřiště ihned po mém příchodu. Je to trenér, který řeší každý detail, takže ví, že toto je velmi dobré. Cíle? Jsme Inter, tak musíme být co nejlepší. Řešíme jak smazat rozdíli mezi top týmy a námi. Jde s tím mnoho změn, ale jsme optimisti. Před derby chceme vyhrát všechno. Víme, že po pauze přijdou velmi důležitá utkání."

Evaristo Beccalossi v rozhovoru pro Inter Channel chválil trenéra Luciana Spallettiho. "Inter ještě není stoprocentní, ale on všechno otočil. Jak z mentálního pohledu tak z taktického. Pořád je tam prostor pro zlepšení. Trenér dokáže z hráčů dostat to nejlepší. Každý ví, že Spaletti má charisma a jeho osobnost dává hráčům sebevědomí. Jsme v dobrých rukou," řekl bývalý hráč nerazzurri. Podobně chválí kouče i v Itálii v televizi populární osoba a zároveň fanoušek Interu Alessandro Cattelan: "Spaletti je fenomenální. Jsem rád, že trénuje tým a doufám, že takto bude pokračovat."

Beccalossi dále v rozhovoru řekl: "Perišič? Zaujal tím, že chtěl pryč. Ale teď je součástí projektu. Dává do něj vše a dočkal se prodloužení smlouvy. Je to klíčový hráč. Derby? Většinou prohrává favorit, tak řekněme, že Milán je favorit."

Samiru Handanovičovi končí za dva roky smlouva. Slovinský brankář se nikdy netajil tím, že si chce zachytat Ligu mistrů. V Interu je od roku 2012 a ještě znělku nejlepší klubové soutěže naživo neslyšel. Přes léto vždy řešil, zda nemá změnit dres. Nakonec vždy vydržel a snad konečně tento rok se dočká a s týmem vybojuje postup. Ten by pak velmi usnadnil jednání o případném dalším prodloužení kontraktu. V opačném případě se dá čekat, že za rok 34letý gólman, který se vzdal i reprezentace, bude muset změnit klub, aby se dočkal splnění svého snu.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.