ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 28.listopadu 2017

Inter vstupuje 13.12. do italského poháru a v osmifinále přivítá Pordenone. Hrát se bude na jeden zápas. Že jste o tomto týmu ještě neslyšeli? To je asi v pořádku, protože hraje Serii C. Tento tým prošel už přes čtyři kola poháru a dnes zvítězil v Cagliari 1:2. Pokud Pordenone zvládneme, ve čtvrtfinále by nás mohl čekat AC Milán.

Do médií pronikly zprávy, že Inter plánuje prodloužit smlouvu se Samirem Handanovičem. Jeho současná smlouva je do roku 2019 a Inter ji chce navýšit až do roku 2021. Plat má být až 3,2 milionů eur. Nejvíce momentálně vydělává Icardi (4,85 milionů).

Gabigol má zaděláno na další problém. V sobotu byl totiž vyfotografován v nočním klubu v Lisabonu, kde zůstal až do šesti hodin nedělního rána. Navíc také konzumoval alkohol, což jsou obě věci, které Benfica svým hráčům zakazuje, nejedná-li se o akci po zápase. Brazilci je to zřejmě ale jedno, stejně prakticky nehraje a je téměř jisté, že v lednu bude poslán Interem na hostování někam jinam. Zájem má údajně Flamengo.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.