ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 26.prosince 2017
Luciano Spaletti poskytl před zítřejším milánským derby rozhovor pro klubovou televizi Inter TV. "Derby je výjimečně důležitý zápas, v žádném případě neuvidíme běžný souboj. Tento duel bude navíc kvalifikace do semifinále poháru a jako tým do toho dáme všechno," řekl trenér černomodrých. "Všichni hráči jsou pro nás důležití, zvláště když potřebujeme něco změnit. Děláme vše pro to, aby hráči byli v kondici a dokázali být platní pro tým."

Nerazzurri začali sezonu skvěle, ale nyní přišly dvě porážky v řadě: "Co stačilo včera, nemusí stačit dnes. Pro nás je referenčním bodem náš vlastní výkon. Přestože jsme nedávno podali dobré výkony, něco se nepovedlo. Potřebujeme se vrátit k dobrým výsledkům. V derby je normální, že vítězí lepší tým. Potřebujeme se dostat do správných situací a vytěžit z nich nejvíc, co to půjde. Očekávám nějaké znamení. Jak znám chlapce, vím, že převezmou odpovědnost, o což je žádám."

Zítra je tu pohárové milánské derby! Výkop ve 20.45. Vysílá O2 TV Fotbal. V nominaci chybí zranění obránci Miranda s D'Ambrosiem, takže si by měl hrát Ranocchia. Čtvrtfinále Coppa Itala se hraje na jeden zápas. Nominace: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni - 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 29 Dalbert, 37 Skriniar, 55 Nagatomo, 98 Lombardoni - 5 Gagliardini, 10 Joao Mario, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic.

 Středa 27/12/17 20:45, Italský pohár, Čtvrtfinále 
AC MILáN1:0INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.