ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 15.ledna 2018
Střední obránce Lisandro Lopez přichází z Benfiky Lisabon na hostování za půl milionu euro s možností trvalého přestupu za 9 milionů. "Hrát za na klub, jako je Inter, který je jedním z největších klubů v Evropě, je sen, který pro mě znamená hodně. Přišel jsem, abych týmu pomohl. V Interu bylo hodně Argentinců. Teď mě napadnou třeba Samuel, Zanetti a Milito. To jsou všichni hráči, kteří tady vytvářeli historii. Doufám, že i já si povedu dobře. Sledoval jsem Serii A a je to pro mě jedna z nejlepších lig. Je velmi taktická, konkurenceschopná a budu se snažit dát do toho všechno a učit se každý den," řekl hráč.

Nejnovější posila klubu si vybrala dres s číslem 2. "Toto číslo mám spoustu mnoho let a líbí se mi. Měl jsem to štěstí, že bylo volné, takže nebylo nad čím debatovat."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.