ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 16.března 2018

Mauro Icardi řekl: "Není moc obvyklé, aby se někdo stal kapitánem ve 22 letech. Ale já se vždy rád stavěl těmto výzvám. Přijmout pásku od Javiera Zanettiho byla velká odpovědnost, tento muž mi dal hodně jako hráč i jako člověk. Jsem pyšný na to, že můžu hájit a reprezentovat náš klub a naše fanoušky jako kapitán."

Inter shání posily na další sezonu. Vedle útočníka Lautara Martineze pečlivě pracuje na příchodu stopera Stefana de Vrije. Tomu v Laziu v červnu vyprší smlouva a Inter je údajně ochoten mu nabídnout plat 5 milionů eur. Obě strany se tak již měly dohodnout. Ohledně beků se spekuluje o Asamoahovi z Juventusu nebo Criscitovi, který po sezoně opustí Zenit. Zástupci Interu prý v úterý sledovali také Bernarda ze Šachtaru, jenž je dalším hráčem, o něhož Inter jeví zájem. Pokud se ale Inter nekvalifikuje do LM, bude muset někoho dobře zpeněžitelného určitě prodat.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.