ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 9.května 2018

Joao Mario je na hostování ve West Hamu, a to zřejmě bez opce na prodej. Sám hráč však před nedávnem přiznal, že by v Anglii rád zůstal natrvalo. Inter údajně po WHU požadoval 28 milionů eur, ovšem podle Calciomercato Nerazzurri požadovanou částku ještě zvýší, aby snížili své ztráty (Mario totiž do Interu přišel za částku okolo 40 milionů eur).

Rafinha: "Vím, že ten přestup nezávisí na mém rozhodnutí, ale osobně doufám, že mě Inter koupí. Barcelona je můj domov a vždy na ni budu vzpomínat s láskou, ale tady v Interu je nádherné prostředí, našel jsem zde skvělé spoluhráče a jsem tu šťastný. Chci poděkovat hlavně Icardimu, který mě zná od mých 16 let a byl to právě on, kdo mi se vším poradil a pomohl mi se zde usadit. V Interu jsem opět objevil ten krásný pocit být fotbalistou a mám znovu radost z fotbalu. Opravdu doufám, že zde budu moci zůstat." Rafinhova slova potvrdil i jeho otec, který však také přiznal, že konečné rozhodnutí opravdu nezávisí na nich.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.