ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 28.května 2018
Několik dnešních (třeba i reálných) spekulací:

- Luciano Spalletti si podle italských médií již vyhlédl nějaké posily, které by rád přivedl do Interu na posilnění týmu, i přes problémy s FFP. Nedávno jsme psali o hráči Sassuola Matteo Politano, který by údajně upřednostnil Inter před zájmem jiných klubů. Dnes promluvil jeho agent, který přiznal, že Inter je ve hře spolu s jinými týmy, ovšem, že je ještě mnoho času na přestupy a nikdo neví, co se stane.

- Dalším oblíbencem Spallettiho je podle posledních zpráv Federico Chiesa. Tento mladý útočný hráč by však vyšel velmi draze, Fiorentina si za něj považuje částku dosahující 60 milionů eur. Spalletti je odhodlaný Chiesovi nabídnout dostatek herního prostoru a hlavně Ligu mistrů.

- Dokonce se objevily i nějaké zprávy, že třetím velkým favoritem našeho kouče je záložník Tottenhamu Moussa Dembélé, který by do zálohy přinesl potřebné zkušenosti.

- K L'Équipe se přidávají další francouzské deníky (např. Le10Sport), podle kterých je obránce Dalbert na cestě do Monaka. Mluví se mimo jiné i o Dortmundu, kde nově trénuje Lucien Favre, což je trenér, který Dalberta trénoval v Nice.

- Valencia dala jasně najevo, že z ceny požadované za Cancela slevovat nebude a Inter musí do konce června vymyslet plán jak tohoto Portugalce získat. Tuttosport přišel se spekulací, že Inter plánuje do přestupu zahrnout Édera a tím snížit Cancelovu cenu.

"Podepsal jsem s Interem 5letý kontrakt. Myslím, že se v Interu můžu ještě více zlepšit. Nemůžu se dočkat, až začnu tohle dobrodružství." Řekl De Vrij oficiálně pro holandská média.

Milan Škriniar sice nedávno potvrdil, že zůstane v Interu, přesto podle Corriere della Sport přišly za něj dvě vážné nabídky. Jedná se o zájemce z Manchesteru, a to jak City, tak United. Oba kluby nabízeli okolo 60 milionů eur, čímž chtěli využít situace Interu, který musí do konce června získat zhruba 40 milionů, aby se vyhnul porušení pravidel FFP. Italský deník však také tvrdí, že Inter obě nabídky odmítl a Škriniara prodávat nechce za žádnou cenu.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.