ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 31.května 2018
Dres Interu Milán s trenýrkami za 880 Kč
31/05/18 - Ještě nemáš dres Interu Milán 2017-18? Kup si ho nyní s pořádnou slevou! Dovezeno přímo z Thajska, kde je firma Nike vyrábí. Vzadu jsou bez čísla a loga Driver. K dispozici jsou velikosti jen dvě a asijské, tzn. L (jejich XXL) a M (jejich XL). Domácí černomodrá verze. Cena 880 Kč / 33 eur včetně trenýrek.

Stoper Stefan de Vrij, jehož hodnota je podle serveru Transfermarkt 40 milionů eur, příchází po skončení smlouvy z Lazia zadarmo. Nizozemec měřící 190 centimetrů je v ideálním věku 26 let. V Římě nositel dresu s číslem 3 působil čtyři sezony a vyhrál zde italský superpohár.

Další posilou do obrany, která je také zdarma, je ghanský levý bek Kwadwo Asamoah. 29letý reprezentant, jehož tržní hodnota je odhadována na 12,5 mionu eur, přichází z Juventusu, kde měl velkou konkurenci a neměl zaručené místo v základní jedenáctce. V Turíně byl 6 let a v každém z těchto roků se radoval ze zisku scudetta. Třikrát vyhrál italský pohár a dvakrát italský superpohár. 173 cm vysoký hráč působí v Itálii od roku 2008, kdy přišel do konkurenčního FC Turín. V Interu se již podrobil v polovině května zdravotní prohlídce.

Jediným hráčem, za kterého Inter zaplatil, je útočník Lautaro Martinez. 20letý nejlepší střelec argentinské ligy stál nerazzurri 23 milionů eur, které obdrží Racing Club, jež hráče i vychoval. Inter si od mladého střelce hodně slibuje a svěřuje mu dres s číslem 10. Za Racing nastřílel v 46 zápasech 20 ligových branek a na dalších 8 nahrál. Za národní tým si připsal již jeden start.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.