ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 4.června 2018

Podle Sky Sport Italia je Inter připravený prodloužit smlouvu s Antoniem Candrevou do roku 2021. 31letému hráči by navíc měl zůstat plat ve stejné výši jako doposud.

Joao Mario hostoval na jaře ve West Hamu a nyní neví, kde bude nastupovat v další sezoně. Do Interu se ale v žádném případě vrátit nechce: "Nevrátím se, nechci to zkoušet znovu," začal záložník pro deník Gazzetta dello Sport. "Nemám potřebnou motivaci, je to zkušenost, která prostě skončila. Nejsem naštvaný, jsem jen upřímný. Nemám touhu se znovu objevit v dresu Nerazzurri. Když jsem přišel, byl jsem zapálený pro klubový projekt. Vypadalo to, že půjdeme hodně nahoru. Léto roku 2016 bylo obtížné, došlo ke změnám ve vlastnictví a situaci na lavičce. Bylo tam mnoho zmatku a pro nové posily jako pro mě a Gabigola to bylo těžké."

"Kdo je tedy na vině? Všichni a zároveň nikdo. Inter a tamní prostředí, pravděpodobně celý italský fotbal, to není nic pro mě. Řekl bych, že italský fotbal neodpovídá mým vlastnostem. Bylo by zbytečné se vrátit do Appiano Gentile [po MS], i když mám v Interu smlouvu do roku 2021. Doufám, že najdeme řešení co nejdříve, možná ještě před koncem mistrovství světa."

"Luciano Spalletti? Je to vynikající trenér, s ním problém není. Hodnotím to celkově a Premier League pro mě bude ideální, pak možná La Liga."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.