ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 7.června 2018

Primavera Interu si poradila s Juventusem a po výhře 1:0 (Zaniolo) si zahraje o pohár Giacinta Facchettiho s Fiorentinou!

"Je pro mě ctí zastupovat Inter na takové velkolepé události, jakou je příchod klubu na Slovensko. S FC IMAS už od začátku komunikace sdílíme společné hodnoty. Chceme zde přinést know-how, díky kterému se Inter dostal na světovou úroveň," uvedl viceprezident Javier Zanetti, který přiletěl na slavnostní otevření z Milána.

"Věříme, že tímto krokem pomůžeme rozvoji fotbalu na Slovensku. Láska k tomuto sportu je na Slovensku velmi velká a stále roste a také proto nás těší tato spolupráce," pokračoval dlouholetý kapitán a legendární obránce Interu Milán.

V akademii budou tři kategorie: Ellit Group - U15 až U19, Premium Group - U11 až U14 a Star Group - U5 až U10. Hlavním cílem akademie je přinést a dát reálnou možnost mladým talentovaným fotbalistou rozvíjet se v domácím prostředí v podmínkách Interu Milán a dosáhnout sportovní i osobnostní růst.

Inter Academy IMAS Slovakia našel domov v zmodernizovaném sportovním centru v Stupavě, jehož součástí je komplexní vybavení pro hráče - plavecký bazén, krytá sportovní hala, sauna, posilovna a služby fyzioterapeuta.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.