ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 8.června 2018

Naděje, že Joao Cancelo přestoupí do Interu jsou stále menší. Valencia nechce na nic čekat a plánuje Cancela prodat, co nejdříve za nejlepší nabídku. Mluvilo se o Wolverhamptonu Wanderers, což je tým známý svým nakupováním Portugalců, ovšem Cancelo prý jejich nabídku odmítl. Nyní se objevily mnohem horší zprávy, a to, že Juventus nabídl Valencii 40 milionů za Cancela, s tím, že by zaplatil část teď a část po sezóně. Například podle španělského Superdeportes je přestup Cancela do Juve téměř hotovou věcí...

George Puscas letošní sezónu strávil na dalším hostování, kde nejprve působil v Beneventu (12 zápasů - 1 gól) a poté se přesunul do druholigové Novary (19 zápasů - 9 gólů). 22útočník se však nechal slyšet, že už po hostováních chodit nechce a jelikož v Interu už šanci nejspíš nedostane, plánuje odejít natrvalo. Mluví se o italském Chievu, ovšem Puscas by raději vyzkoušel Španělsko, kde má velký zájem Leganes.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.