ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 12.června 2018

Letní příprava začne hráčům 9. července, kdy se tým sejde v tréninkovém centru v Appiano Gentile. Tréninky uvnitř Suning Training Center budou obdobně jako během sezony pro veřejnost zavřené. Prvním soupeřem v nové sezoně pak bude nedaleké Lugano, šestý celek švýcarské Super League uplynulé sezony. Přípravný zápas je naplánován na 14. červenec.

Profil: Vratislav Greško
12/06/18 - V pátek 15.června se v Italském kulturním institutu na Malé Straně v Praze koná oslava 15 let založení Inter Clubu Cechia Nerazzurra. Všichni fanoušci Interu jsou zváni a pokud dorazí, mohou se zde setkat s bývalým hráčem Interu Milán – slovenským obráncem Vratislavem Greškem, který v týmu plném hvězd v sezoně 2001/02 až do posledního kola bojoval o scudetto a v Poháru UEFA skončil v semifinále. Přinášíme vám jeho profil.

Narodil se 24.července 1977 v obci Tajov nedaleko Banské Bystrice. Jeho prvním ligovým klubem byla FK Dukla Banská Bystrica.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.