ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 10.července 2018

Opět se začíná spekulovat o Rafinhově příchodu do Interu. Podle Mundo Deportivo se Barceloně nedaří Rafinhu prodat a údajně již vážní zájemci neexistují. Barca by tedy přeci jen mohla přistoupit na dohodu s Interem. Mluví se opět o hostování, tentokrát však s povinnou opcí na trvalý přestup za částku přesahující 30 milionů eur.

Kwadwo Asamoah: "Jsem rád, že jsem tady, cítím se tu jako doma. Je pravda, že jsem ještě mohl zůstat v Juve, ale ředitelé z Interu a trenér Spalletti mě přesvědčili, abych šel k nim. A jsem za to nesmírně rád. Vím, že mezi Interem a Juve panuje rivalita, ale jsem si jistý, že je to správný krok v mé kariéře. Jsem tady, abych pro tým udělal vše, co můžu."

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.