ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Neděle 12.srpna 2018
S příchodem Keity Baldeho se odkupní doložky za hráče, které jsme letos přivedli na hostování s opcí, zvýší až na 86 milionů eur! Na hostování s opcí, ať už povinnou nebo ne, máme Vrsaljka, Politana, Keitu, Salceda a také by se za rok měla zaplatit částka za Karamoha.

Inter nicméně takto řeší problémy s FFP a získává dobré posily. Nyní ale Tuttosport varuje, že se tato strategie nemusí vyplatit a může se opakovat případ Rafinhy a Cancela, tedy hráčů, o které Inter stál, ale nemohl si je dovolit, ačkoli byl zájem i ze strany hráčů zůstat. Cancelo pak zamířil přímo ke konkurenci.

Očekává se, že Keita Balde Diao v pondělí podstoupí v Miláně lékařskou prohlídku a potvrdí se tak jeho hostování z AS Monaca v Interu. Nerazzurri za hostování 23letého křídelníka zaplatí 5 milionů eur. Vyjednali si také opci, která se má pohybovat mezi 30-34 miliony eur.

Letošního ročníku International Champions Cupu se zúčastnilo 18 nejpopulárnějších klubů Evropy a Inter Milán získal za dvě výhry a a prohru až po penaltách 7 bodů. Stejně úspěšní byla i Borussia Dortmund a Tottenham Hotspur. Nikdo všechny tři zápasy nevyhrál a tak o vítězi ICC rozhodlo skóre. Z triumfu se radují v Anglii, německý klub skončil druhý, Inter bere bronzovou medaili. Poslední skončila FC Barcelona, která dvakrát prohrála a jednou vyhrála na penalty.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.