ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 13.září 2018
Od sezóny 2015-2016 se Inter dost potýká s pravidly FFP, které řídí UEFA. Předchozí chování majitelů nás dostalo do problémů, které jsme museli vyřešit do letošního konce června. Vše se zvládlo a účetní knihy byly srovnány. Ovšem UEFA i nadále sleduje naše kroky. Podle Corriere dello Sport jsme se úplně neočistili. Noviny přišly na to, že musíme do 30. června 2019 získat z prodeje hráčů 40 milionů eur.

Naštěstí by to neměl být velký problém. V týmu je stále Joao Mário, který až najde sobě vyhovující nabídku, odejde. Z hostování se v lednu vrátí Gabigol, který bude také nejspíše prodán. Velký otazník navíc visí nad Dalbertem, jehož výkony jsou nedostatečné a v průběhu sezóny by taktéž mohl odejít. Navíc, jak je již známo, Inter bude rozprodávat své mladíky, na kterých si vyjedná aspoň práva zpětných odkupů. [
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.