ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 19.září 2018

Mauro Icardi nezklamal a byl to právě on, kdo za Inter vstřelil první gól v letošním ročníku Ligy mistrů. Nádhernou ranou z voleje poslal míč přes chumel hráčů přesně k tyči. "Všiml jsem si, že jdou všichni do pokutového území, tak jsem zůstal venku a Asamoah mi poslal fantastický míč. Nemohl jsem nevystřelit a padlo to tam. Byl to velkolepý večer. Víme, že máme silný tým, který může hrát proti komukoliv. Známe naše kvality a toto bylo přesně to, co jsme kvůli nepovedenému startu v Serii A potřebovali. Tří měsíce jsme čekali na tento zápas a uspěli jsme. Myslím, že bychom měli zůstat klidní a šťastní, protože nikdo si takový průběh nepředstavoval. Měli bychom vzít pozitiva z tohoto výkonu. Nevím, jestli je to zlomový bod, jak řekl trenér, ale samozřejmě jdeme do soboty s jinou mentalitou. Takováto výhra vám dává velkou důvěru, abyste mohli pokračovat."

Slovenský obránce Milan Škriniar odehrál zápas v Lize mistrů proti Tottenhamu na netradiční pozici: "Dali jsme do toho vše, bylo to důležité vítězství a ukázali jsme, že jsme dobrý tým. Trenér po mě chtěl, abych hrál na pravé straně. Hrál jsem tam, protože to tým potřeboval," řekl hráč s číslem 37. Danilo D'Ambrosio se v sobotu zranil a Spalletti neměl náhradu. "Nejdůležitější je, že jsme dnes večer zvítězili. Musíme takto pokračovat."

Inter vyhrál zápas Ligy mistrů po té, co inkasoval jako první, poprvé od dubna 2010, kdy otočil zápas Barcelonou. Výhra nad Tottenhamem byla jeho první na domácí půdě ve všech soutěžích od dubna, kdy porazil Cagliari. Nejvíc aktivní byli nerazzurri v závěru, během posledních 10 minut vyslali na branku soupeře 6 střel, což bylo 40 procent počtu střel za celý zápas.

Mauro Icardi má v dresu Interu na kontě již 108 vstřelených gólů. Pouze pět jich ale zaznamenal po střele vně pokutového území. Brankář Samir Handanovič včera odchytal 250.zápas za černomodré. Poprvé v Lize mistrů.
 Úterý 18/09/18 18:55, Liga mistrů, ZS 1.z 
INTER2:1TOTTENHAM
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.