ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 7.listopadu 2018

"Kdybych byl Barcelonou a chtěl bych získat Škriniara, nabídl bych 120 milionů a řekl bych, že 20 milionů je spropitné." Řekl Luciano Spalletti krátce po včerejším zápase o Škriniarovi.

V úterý se také uskutečnil zápas mezi bývalými hráči Interu a Barcelony (INTER FOREVER - BARCA LEGENDS). Naše legendy vyhrály 3:2 (2x Vieri, Cambiasso)

Hrdina včerejšího zápasu Samir Handanovič pro Sky Sport: "Gólu jsem měl zabránit. Byl jsem již v pozici, abych střelu chytil, ale Malcom bohužel vystřelil mezi dvěma obránci a já to neviděl úplně čistě. Přesto vždycky přemýšlím o tom, co jsem ještě mohl udělat."

"Myslím, že Barcelona hrála daleko lépe než my. V prvním poločase se k nám dostávali příliš snadno, a když je necháte hrát, jen bráníte. Připravovali jsme se na něco jiného, ​​ale tyto zápasy nám pomáhají růst. Nejsem zklamaný, chci jen, abychom se zlepšili. Barcelona je tým, který učí každého, jak hrát fotbal. Máme bod a za to jsme rádi."
 Úterý 06/11/18 21:00, Liga mistrů, ZS 4.z 
INTER1:1FC BARCELONA
[report] [fotogalerie]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.