ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 27.listopadu 2018

"Zatím jsme nepřemýšleli o tom, že by Mauro někdy mohl získat Zlatý míč. I kdyby se na tuto trofej chtěl zaměřit, chtěl by ji získat v dresu Interu. Je v tomto týmu šťastný a do každého zápasu jde naplno." Reagovala pro italské Tiki Taka Icardiho manželka Wanda na spekulace o možném odchodu z Interu.

Serie A zaznamenala tento víkend rekord v návštěvnosti. Na zápasy nejvyšší italské ligy totiž v průměru zavítalo 30 295 fanoušků. Hranice třiceti tisíc diváků v posledních třech sezónách žádný víkend nepadla a navíc je to teprve po sedmé za posledních deset let, kdy je tato hranice překonána. Nejvíce k tomu přispěl náš Inter, který se celkově pyšní nejlepší návštěvností mezi italskými celky (průměrně 62 000, druhé AC Milán 54 000). Inter tento víkend na Giuseppe Meazza s Frosinone sledovalo 63 645 diváků

Massimiliano Allegri odmítl, že už má jeho tým v kapse další titul: "Do konce sezóny zbývá mnoho zápasů, jenom do konce roku máme těžké zápasy proti Interu, AS Řím, Fiorentině a Atalantě. Stejně jako v Lize mistrů jdeme krok za krokem. Nic nemůžeme považovat za samozřejmé," sdělil trenér Juventusu na tiskové konferenci před zápasem s Valencií.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.