ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 17.prosince 2018

Mauro Icardi dnes dostal den volna, letěl totiž do Londýna, aby obnovil sponzorství s Nike.

Viceprezident Javier Zanetti k losu šestnáctifinále EL pro Sky: "Dopadlo to dobře, ale víme, že neexistují jednoduché zápasy. Uvidíme, kde budeme v únoru, ale chceme být protagonisty. Blízkost mezi oběma městy je pro nás prospěšná. Když ve čtvrtek večer necestujete daleko, je to jednodušší."

"Jsme zklamaní z vyřazení z Ligy mistrů, ale teď se musíme soustředit na Evropskou ligu, je to prestižní soutěž. Je tu plno týmů, kterým je obtížné čelit, a výhra by dala klubu prestiž. Budeme všem čelit tím nejlepším způsobem a doufáme, že se dostaneme daleko. Vyhrát trofej by bylo důležité."

Los Evropské ligy určil Inter v šestnáctifinále rakouského soupeře. První zápas s SK Rapid Wien odehrajeme ve Vídni na Valentýna v 18:55, odvetu pak o týden později ve 21h na Meazze.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.