ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 18.prosince 2018
Po nějaké době tu máme rozhovor s agentem Icardiho. Wanda mluví o situaci kolem svého manžela: "Icardi je fotbalista, jehož kvalita je nesporná. Jeho smlouva musí být obnovena a od toho jsme velmi daleko. Co bylo napsáno v posledních dnech, mě otravuje. Nikdo mi nevolal, aby mi dal vysvětlení. Přestupový trh? Je lepší, když o tom nemluvím, i když mě rozesměje, když slyším, že Icardi není na prodej. U Interu to není otázka peněz. Myslím, že klub může zaplatit za prodloužení smlouvy, což pro nás zůstává prioritou. Kontaktovali mě uprostřed základní části Ligy mistrů, ale řekla jsem, že bude lepší počkat až po skupinové fázi. Viděli jste, jak moc jsem chtěla, abychom postoupili, a jak moc jsem plakala. Nabídka od Interu nyní neexistuje. Musíme si sednout a mluvit spolu."

"Inter chtěl poslat Icardiho do Juventusu, ale byl to Mauro, kdo řekl 'ne', protože chtěl zůstat. Podle Gazzetty má Icardi prodloužit smlouvu během zimní přestávky. Bude to také první úkol nového ředitele Beppeho Marotty.

Kapitán Rapidu Vídeň Stefan Schwab: "Vyzvat Nerazzurri bude krásné. Je to fantastický los pro nás i naše fanoušky. San Siro je skutečná katedrála fotbalu. Jsem velkým fanouškem italského fotbalu a šel jsem se podívat na několik zápasů, takže pro mě je to sen," sdělil Schwab v rozhovoru pro UEFA.com.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.