ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 10.ledna 2019

José Mourinho nevylučuje, že by v budoucnu opět kormidloval Inter: "Když se trenér nebo hráč vrátí do klubu, znamená to, že tam udělal něco pozitivního. Tak jsem se cítil, když jsem se vracel do Chelsea. Když jste vyzvaný, abyste se vrátil, je to velká čest a klub ví, že za to stojíte. Teď mám právo si odpočinout a čekat. Najdu si čas sebe zkritizovat a v klidu zanalyzovat vše, čím jsem si za posledních několik let prošel, abych se mohl připravit na další fázi mé kariéry."

Napětí mezi Interem a Icardim roste. Nejenže kapitán týmu stále nepodepsal prodloužení kontraktu, ale vynechal celý úterní trénink, tedy první trénink po zimní pauze. Icardi se bude zpovídat vedení a hrozí mu pokuta 100 000 eur.

Icardimu se mělo zpozdit letadlo z Buenos Aires do Madridu, což klubu ihned oznámil. Důvodem rozhořčení vedení je ale skutečnost, že v době, kdy čekal na další let do Madridu, nedokázal přeprogramovat jeho let z Madridu do Milána, proto se opozdil a musel čekat ještě déle. Lautaro Martinez, který měl cestovat po stejné trase, se dostavil alespoň na individuální trénink v odpoledních hodinách.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.