ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 31.ledna 2019

Inter vypadl z italského poháru až po penaltovém rozstřelu. K němu přitom nemuselo dojít kdyby Candreva nebo Lautaro trefili ve svých stoprocentních šancích odkrytou bránu. Lazio svoji šanci v závěru také nedalo a tak po normální hrací době se hrálo 0-0. V prodloužení dali hosté šťastný gól a až na samém konci nastavení po shlednutí videa nařídil rozhodčí pro Inter penaltu, kterou proměnil Icardi. V rozstřelu selhali Lautaro a Nainggolen, hráči Lazia se trefili čtyřikrát.

Luciano Spalletti o případných odchodech hráčů: "Perišiče nabídka z Anglie rozhodila, klub by však nedostal požadovanou sumu, takže se Ivan vrací do týmu, pochopil situaci a již od včerejška měl jinou náladu." Chorvatský křídelník nechybí v nominaci na pohárový duel proti Laziu. "O Vecinovi se spekulovalo, že chce odejít, ale nic o tom nevím. Mě nic neřekl. Stejně tak Miranda, který měl několik nabídek, ale nepřišel za mnou s tím, že chce tým opustit. A podobně Antonio Candreva. Také neřekl, že chce pryč," prohlásil kouč Interu.

Chybí zranění Vršaljko, Keita a také De Vrij. Naopak může poprvé za Inter nastoupit nová posila Cedric Soares. Perišičův přestup jinam se asi konat nebude, takže by mohl nastoupit. Výkop dnes ve 21:00. Živě vysílá Sport1. Čtvrtfinále poháru se hraje jen na 1 zápas. Pokud postoupíme, čeká nás v semifinále AC Milán!

Nominace: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni - 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 21 Cédric, 23 Miranda, 29 Dalbert, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar - 5 Gagliardini, 8 Vecino, 14 Nainggolan, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 44 Perisic, 77 Brozovic - 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 16 Politano, 74 Salcedo, 87 Candreva.
 Čtvrtek 31/01/19 21:00, Italský pohár, Čtvrtfinále 
INTER1:1LAZIO
[postřehy] [fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.