ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 19.února 2019

Curva Nord vydala prohlášení k současné situaci, kdy Icardimu byla odebrána kapitánská páska: "Klub si nezaslouží, aby tito hráči měli smlouvy. Oni se vždy snaží získat každých šest měsíců nějaký ten extra dolar navíc a nesnaží se dodržet smlouvu. Fanoušci Interu prostě nemohou připustit, aby se hráč jednoho dne z ničeho nic rozhodl svléknout tento nádherný dres jen kvůli svému egu. Nemělo by být dovoleno, aby tyto osoby po porážce používali sociální média jako místo, kde si umyjí ruce a zpochybňují věrnost fanoušků. Rovněž by nemělo být přijatelné, aby manželky, rodiče nebo příbuzní na sociálních sítích slavili, zatímco my prohráváme. Nemluvíme o vítězstvích a porážkách, mluvíme o úctě. Pouze a prostě o úctě. Pro Inter, pro svou historii a pro své fanoušky. Mnoho hráčů obléká náš dres s různým štěstím. Jen málo z nich bylo skutečnými Interisty, někteří z nich se v průběhu času stali Interisty, jiní se prostě jen chovali jako profesionálové. To je důvod, proč nikdy nezapomeneme na Waltera Zengu, Nicola Bertiho, Paula Inceho, Ivana Zamorana, Julia Cruze, Diega Simeoneho, Marka Materazziho a Samuele Eto'a. Ne všichni byli šampioni, ne všichni svatí, ale určitě opravdoví muži. Pošlete žoldáky pryč z Interu."

Spekuluje se, že Mauro Icardi nenastoupí, dokud mu vedení týmu nevrátí kapitánskou pásku. To je však hodně nepravděpodobné. Oficiálně si aktuálně lečí bolavý kotník, kvůli kterému ho začalo pobolívat kvůli odhlečování nohy i koleno. Zápas proti Sampdorii tak jako zraněný sledoval z tribuny. Do čtvrteční odvety proti Rapidu Vídeň zřejmě nenastoupí.

Podle Calcio e Finanza by Inter rád přidal na své dresy dalšího sponzora. Mělo by jít o místo na rukávu. Zatímco v Serii A se zde reklama moc nevyskytuje, v anglické Premier League je to běžné. Problém je v tom, že smlouva uzavřená v roce 2016 s hlavním sponzorem Pirelli toto zakazuje. Uvažuje se, že by se klub s výrobcem pneumatik pokusil podmínky smlouvy změnit.

Inter-Juventus: Nejdražší vstupenky v historii
19/02/19 - Tak to tu ještě nebylo. Inter dnes spustil očekávaný volný prodej vstupenek na šlágr proti Juventusu a jen těsně předtím oznámil ceny. Hodně vysoké ceny. A asi ví, proč to dělá. Zájemci o italské derby mají strach, že bude vyprodáno a na stadion se nedostanou. Šok ze zjištěné ceny, tak v dané situaci nemusí být tak velký a vstupenku raději hned koupí. Díky tomu budou mít ještě větší tržby než loni, což se jim v současné situaci, kdy jsou stále pod finančním dohledem UEFA a potřebují vydělávat peníze, rozhodně hodí.

Pokud chcete vědět, kolik stojí a stály vstupenky v roce 2010, čtěte dál. Od nás se i dozvíte, jak se příště dostat ke slevě třeba i 50 eur.

Ultras Rapidu podpořili Interisty
19/02/19 - Ve čtvrtek hrál Inter Evropskou ligu a kromě samotného fotbalu se bylo na co dívat a co poslouchat v hledišti. Vyhlášení ultras Rapidu Vídeň, kteří jsou podle Youtube kanálu Ultras World za rok 2018 4.nejlepší na světě, obsadili tradičně celou svoji tribunu za bránou a nepřetržitě všichni zpívali a podporovali svůj tým. Občas se k nim přidal i nemalý počet fanoušků na podlouhlé tribuně, zatímco hlavní tribuna, tak jako všude jinde, byla nulová. Na začátku se domácí předvedli s choreem v zelenobílých barvách a nápisem SK RAPID WIEN zobrazeným na třech tribunách.

 Čtvrtek 21/02/19 21:00, Evropská liga, Šestnáctifinále 2.z 
INTER4:0RAPID VíDEň
[report] [fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.