ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 13.března 2019
Inter vyšel vstříc Eintrachtu Frankfurt a pro německý tým vyhradil na 3.okruhu nejenom tribunu za bránou Curva Sud, ale i dokonce hlavní červenou tribunu. Celkově jde o přibližně 13 500 míst. O zápas mezi domácími fanoušky není až tak velký zájem, a tak celkově by na stadionu mohlo být kolem 50 tisíc fans. Vzhledem k vysokému počtu německých fanoušků se však na Stadio G.Meazza očekává bouřlivá atmosféra. Hráči Interu se tak v důležitém zápase zřejmě nebudou cítit úplně jako doma.

Navíc v pozoru je policie. Protože frankfurtští ultras jsou v alianci s Laziem a Atalantou, vstupenky si nesmí koupit nikdo z Říma a Bergama. Dokonce ani když se prokáže kartou fanouška Siamo Noi. Policie si uvědomuje vysoké riziko a na zápas bude náležitě připravena.
Luciano Spalletti má k dispozici pro odvetu s Frankfurtem pouze 11-12 hráčů A týmu. V nominace je sice 20 hráčů, ale z toho jsou 2 náhradní brankáři, zraněný Brozovič a zbytek mladíci.

Tým kosí zranění, tresty za karty a omezení ze strany UEFA. Nejhorší situace je v záloze. Nainggolan je stále zraněný, Brozovič má lehce natažený sval, v nominaci překvapivě figuruje, ale spíš se s ním počítá aspoň pro derby. Gagliardini a Joao Mario nejsou na soupisce kvůli trestu pro klub za FFP. K dispozici má kouč tak jen Borja Valeru a Vecina. Doufá se, že se stihne dát do pořádku i Perišič. V obraně má Miranda zlomený nos. Kvůli krizi v záloze kouč uvažuje o tříčlenné obraně Škriniar-Ranocchia-De Vrij. V záloze ale na křídlech určitě nebude vykartovaný Asamoah a Dalbert chybějící na soupisce.

Útok. Icardimu odebrání kapitánské pásky způsobilo zranění kolene, Martinez je distancovaný. Jediným zbývajícím čistým útočníkem je Keita Balde, který ale po zranění nevydrží 90 minut, spíš bude použit jako náhradník a tak je pravděpodobné, že vepředu bude Politano.

Jak by tedy mohla vypadat sestava? Handanovič - Škriniar, Ranocchia, De Vrij - D'Ambrosio, Valero, Vecino, Cedric - Perišič, Politano, Candreva. Na lavičce Balde, zbytek mladíci z primavery. Výkop ve čtvrtek ve 21:00 a živě vysílá stanice Nova Sport 1.

Nominace: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni - 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 21 Cedric Soares, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 67 Zappa - 8 Vecino, 20 Borja Valero, 40 Gavioli, 44 Perisic, 60 Schiro, 77 Brozovic - 11 Keita, 16 Politano, 68 Merola, 70 Esposito, 87 Candreva.

Několik důležitých členů ultras Interu si vyslechlo u soudu rozsudky za násilnosti během vánočního zápasu s Neapolí na San Siru. Bitky nepřežil jeden fanoušek nerazzurri, kterého srazilo auto řízené fanoušky soupeře. Lídři skupin Viking ultras, Nerazzurri Boys group a Varese ultras dostali tresty odnětí svobody od necelých tří let až po cca 5,5 roku! Někteří dostali i 8letý zákaz na fotbal.

Bývalí hráči Interu hrající pod hlavičkou Inter Forever se 30.března postaví na novém stánku Tottenhamu proti místnímu týmu. Bude se jednat o jeden ze dvou testů trávníku. Hrát bude za nerazzurri i Javier Zanetti.

Srbský 19letý brankář Vladan Dekič zaujal svými výkony v primaveře představitele Interu a ti si ho již v létě pojistili do června 2021. Letos již nastoupil ve výběru Armanda Madonny třicetkrát. Jeho atletické a fyzické kvality zaujali i jiné kluby z ciziny. Inter však talentovaného gólmana, který přišel v roce 2016 z CZ Bělehrad, prodávat nehodlá. V budoucnu by se mohl stát jedničkou A týmu. V příští sezoně by však měl jít ještě hostovat jinam.

 Čtvrtek 14/03/19 21:00, Evropská liga, Osmifinále 2.z 
INTER0:1FRANKFURT
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.