ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 14.března 2019

Smutná zpráva. Joao Mariovi zemřel otec. Portugalec odcestoval do své vlasti. Před nedělním Derby della Madonnina se však vrátí a bude připraven.

Andrea Ranocchia by mohl být oceněn za svůj přístup dalším prodloužením smlouvy. Mluví se o 2 letech. Managementu se líbí, že bývalý kapitán týmu, přestože prakticky nehraje, si nikdy nestěžuje, vždycky je připraven, v šatně je pořád pozitivní a týmovým hráčem.

Přestože má trenér Luciano Spalletti dnes velmi omezené možnosti, jaké hráče do odvety osmifinále EL proti Frankfurtu postavit, jsou všichni na sestavu zvědaví. Trefit totiž taktické rozestavení a volbu konkrétních hráčů na dané posty je v některých případech trochu oříškem. Bude hrát tříčlenná obrana? Bude na hrotu Politano nebo nakonec se bude riskovat Keitou Baldem, který po zranění ještě nehrál? Dostane se na Ranocchiu? A od včerejška se řeší další hádanka. Údajne by se mohl Milan Škriniar posunout ze stopera na defenzivního záložníka na místo zraněného Marcela Brozoviče. To by mohl být velmi zajímavý tah. Za Slovenskou reprezentaci tak již hrál. "Jsem na to připraven," hlásí Slovák. Inter by tak nepřišel o kreativní rozehrávku z hloubi pole. V případě nouze bude na lavičce připravený lehce zraněný Marcelo Brozovič.

Julio Cesar pro DAZN na tribunách San Sira zavzpomínal na časy v Interu. "Bylo to krásné, když Curva Nord křičela moje jméno. Být tady ve mě vyvolává mnoho skvělých vzpomínek, například jak jsem chytil Ronaldinhovi penaltu. To je jako když hráč dá gól. Trenér Roberto Mancini? Dodal mi sebevědomí a změnil život. Řekl mi, že mu musím důvěřovat. Poslouchal jsem ho, protože byl trenérem. Mourinho? Z Normálních hráčů udělal svojí filozofií a způsobem práce silné. Dokázal mluvit tak dlouho, aby nás psychicky připravil na zápas, dokud neviděl v našich očích krev. Marco Materazzi vytvořil na WhatsAppu skupinu pro hráče a Mourinho tam byl nejaktivnější. Vždycky dělal vtípky," řekl bývalý brankář nerazzurri a legenda klubu.

 Čtvrtek 14/03/19 21:00, Evropská liga, Osmifinále 2.z 
INTER0:1FRANKFURT
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.