ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 15.března 2019

Podle statistiky zveřejněné serverem Calcio e Finanza vydělal náš klub letos účastí v evropských pohárech cca 47 milionů eur. 42,5 milionů je za účast v Lize mistrů, zbylých 4,5 milionu z krátké anabáze v Evropské lize. Další extra peníze (až 10 milionů) pak má klub utržit z prodeje vstupenek na domácí zápasy s Rapidem a Frankfurtem.

Inter je podle ohlasů považován za nejslabšího soupeře, kterým v rámci osmifinále EL musely postupující týmy čelit. Nerazzurri nejen, že nedali v obou zápasech gól, ale opět se nechali vyřadit po hloupé individuální chybě jako doma s PSV Eindhoven v LM. Tehdy chyboval Asamoah, včera stoper De Vrij.

Hráči údajně po zápase hledali nějaké výmluvy, ale po špatném výkonu byli dle více zdrojů vyřazeni naprosto právem. V neděli nás čeká Derby della Madonnina, které může být klíčové v boji o kvalifikaci do Ligy mistrů na příští sezónu.

Kapitán Handanovič po vyřazení od Frankfurtu: "Je to jednoduché, chybí nám kvalita a charakter. Úvodní gól ohrozil mnoho věcí, které jsme chtěli dělat. Eintracht nám nechal prostor, ve kterém jsme mohli hrát, ale postrádali jsme ostrost, fyzickou i mentální. Věděli jsme, že hrají otevřený fotbal, takže náš gól mohl všechno změnit. Byli jsme v nouzové situaci, kdy bylo k dispozici jen velmi málo hráčů a někteří nebyli úplně fit. Alespoň se snažili hrát, což je obdivuhodné, ale potřebovali jsme víc."

Inter s velmi omezeným kádrem nezvládl odvedu osmifinále Evropské ligy a prohrál doma s Frankfurtem 0-1. Hráči nepředvedli prakticky nic, za co by si zasloužili postup. Německý tým sice taky nezářil, ale aspoň vstřelil gól a dokázal se dostat do dalších šancí. Zápas sledovalo na stadionu 13 000 fanoušků hostí.

 Čtvrtek 14/03/19 21:00, Evropská liga, Osmifinále 2.z 
INTER0:1FRANKFURT
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.