ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 21.března 2019

Karol Csonto, agent Škriniara: „Real Madrid chce Milana podepsat, stejně jako Barcelona. Pokud se jim podaří přesvědčit Inter, mohli by ho přivést letos v létě. Škriniar je skvělý profesionál. Pokud ho Real Madrid opravdu chce, zkusí to. Na světě je mnoho agentů-kanibalů, kteří se snaží navést hráče do klubů, které chtějí oni. Například Mino Raiola, který zastupuje Pogbu a Ibrahimoviče. On chce Škriniara zmást, ale Milan je hráč, který má kontrakt s naší agenturou. Inter za něj zaplatil 28 milionů plus bonusy a o šest měsíců později už Manchester City nabízel 55 milionů. Nyní má hodnotu kolem 100 milionů.

Inter dnes potvrdil, že v rámci letní přípravy Inter Summer Tour 2019 opět zamíří do Asie, kde má velkou fanouškovskou základnu. Naposledy hrál náš klub v Asii v červenci 2017, když v Číně a Singapuru sehrál přípravná utkání proti Bayernu nebo Chelsea.

José Mourinho pro beIN Sports France: "Před naším triumfem v roce 2010 vyhrál Inter Ligu mistrů naposledy někdy před 50 lety. Tudíž celá generace fanoušků měla touhu získat tento titul znovu. Zároveň prezident Moratti chtěl napodobit svého otce, který Ligy mistrů s Interem dosáhl. Musím uznat, že jsme měli k dispozici fantastický tým, který si zasloužil vyhrát Treble. Byla to opravdová rodina."

"Je to už víc jak tři měsíce, co netrénuji. Samozřejmě, že se k tomu chystám vrátit. Když denně trénujete a děláte všechny ty věci okolo, moc času na sebe nemáte. Já si ho nyní udělal. Ale práce trenéra mi chybí, a tak se plánuji od nové sezóny vrátit. Vím, co chci, a proto jsem již odmítl tři nabídky. Vím přesně, jaký styl práce potřebuji, a tak uvidíme, co se stane.
Deník La Gazzeta dello Sport porovnával tržní ceny hráčů a zjistil zajímavou věc. Obránce Milan Škriniar má nyní větší hodnotu než argentinský střelec Mauro Icardi! Zatímco cena slovenského stopera nadále roste a nyní je na částce 80 miliónů eur, ta Icardiho klesá a je o 20 miliónů nižší. Dle serveru Transfermarket je však téměř vše opačně. Škriniar za 60 a Icardi za 90 milionů eur. Klesá hodnota i Nainggolan

a, který přišel za 40 milionů eur a teď je jeho cena poloviční. Dalbertova hodnota klesla z 20 milionů eur na 15.

Giuseppe Marotta v posledních týdnech pracoval na tom, aby cena na přestupním trhu trucujícího Maura Icardiho neklesala. Mezi klubem a hráčem došlo k dohodě, Icardi se vrací k týmu a brzy co nevidět začne znovu hrát. Čím dříve ho začlení kouč do základní sestavy, tím lépe. Přestože by se mohlo zdát, že Icardiho odchod je v létě nevyhnutelný, deník Corriere dello Sport zjistil,že klub se bývalého kapitána a stále nejlepšího střelce týmu nebude chtít zbavovat za každou cenu.

Smír byl dosažen. Trenér Spalletti rád přivítal nejlepšího střelce zpět v týmu. Mauro Icardi tiše akceptuje, že nedostane zpět kapitánskou pásku. Obě strany se dohodly, že se v následující době nebudou z ničeho obviňovat. Následující dobou se však zřejmě myslí jen zbytek sezony. Klíčovou roli sehrál v usmíření prezident Steven Zhang, který se před derby s Icardim sešel. Podle deníku La Repubblica nemají hráči s Icardim problém, výjimkou je jen Ivan Perišič.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.