ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 30.dubna 2019

Inter v loňské sezoně po 34 kolech? Pátá příčka a tvrdý boj o Ligu mistrů. Letos má v tabulce o 4 body méně a přesto se vyhřívá na třetí příčce s náskokem tří bodů na čtvrtou Atalantu.

Danilo z Manchesteru City, o kterého se zajímá Inter, by černomodrý dres nosil rád. Dokonce by mu nevadilo ani snížení platu ze 4,5 milionu eur na 3,5 milionu. Klub bude za něj nabízet odstupné 15 miliónů eur plus bonusy. Marotta však začne vyjednávat až po konci Serie A.

Podle Corriera dello Sport chce Inter z Juventusu získat mladého Keana, který je v Turíně nespokojený a odmítl prodloužit smlouvu. V roce 2020 se stane volným hráčem a tak jeho cena půjde toto léto dolů. Inter údajně zvažuje i možnost ho vyměnit za Icardiho, což se nezdá jako úplně pravděpodobné.

Andrea Ranocchia oficiálně prodloužil smlouvu do června 2021. "Stejný dres, stejné barvy, pořád spolu," napsal 31letý hráč na svůj Twitter. Ranocchia působí v Interu od r. 2011 s dvěma přestávkami na hostování. Za nerazzurri odehrál téměř 200 zápasů a dříve plnil i roli kapitána. Plat bude mít 1,5 milionu eur plus bonusy.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.