ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 28.května 2019

Antonio Conte údajně dnes večer podepsal smlouvu s Interem! Ta ho v klubu bude vázat do roku 2022. Za sezonu si Conte má vydělat až 12 milionů eur ročně. Spalletti dostane zlatého padáka. Oficiální představení nového trenéra v následující dnech.

Handanovič oslaví v létě už 35. narozeniny, pravděpodobně ale bude naší jedničkou i v příštím ročníku. Smlouvu má náš kapitán do r. 2021. Pokud se tedy nestane něco neočekávaného, bude v příští sezoně Handanovič nejzkušenějším aktivním hráčem Serie A. Se svými 443 vystoupeními v italské lize ho převyšoval už jenom Pellissier, který končí kariéru, a legenda AS De Rossi, jenž odchází z Itálie.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.