ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Neděle 7.července 2019
Soupiska hráčů, kteří dnes dorazili do Lugana, kde stráví první část letní přípravy až do příští neděle.

Brankáři: Samir Handanovič, Daniele Padelli, Tommaso Berni, Filip Stankovič.

Obránci: Danilo D'Ambrosio, Dalbert, Stefan de Vrij, Andrea Ranocchia, Milan Škriniar, Michael Ntube, Lorenzo Pirola

Záložníci: Borja Valero, Marcelo Brozovič, Antonio Candreva, Roberto Gagliardini, Joao Mário, Valentino Lazaro, Radja Nainggolan, Ivan Perišič, Stefano Sensi, Lucien Agoumé, Tibo Persyn.

Útočníci: Mauro Icardi, Matteo Politano, Samuele Longo, Facundo Colidio, Sebastiano Esposito, Edoardo Vergani.

Posilou pro primaveru je záložník Lucien Agoumé. Ten přichází z francouzského Sochaux, kde hrál druhou francouzskou ligu. Nastoupil do 16 zápasů, což je v 17 letech slušný výkon. Působil také ve francouzském výběru do 17 let na letošním mistrovství Evropy, kde Francii pomohl až do semifinále. Přichází za 4,5 milionů eur a podepsal smlouvu na 3 roky. Interu se Agoumého povedlo vyfouknout například Barceloně nebo Man City, kteří Francouze bedlivě sledovali také. Zařadí se samozřejmě do naší Primavery.

Conte: Správné základy, těším se do práce
07/07/19 - Již zítra startuje letní příprava Interu. Nový trenér Antonio Conte byl společně s Giuseppe Marottou dnes odpoledne k dispozici médiím na tiskové konferenci. Zde uvádíme pár Conteho slov: "Vybrat si Inter bylo snadné. Máme stejnou vizi a všichni tady chceme vybudovat něco důležitého, i když víme, že to nepůjde ihned. Inter je tradiční klub s jedním z nejlepších historických příběhů v rámci klubů po celém světe. Přijmout jejich nabídku bylo jednoduché."

Beppe Marotta: "Mauro Icardi a Radja Nainggolan nejsou součástí našich plánů. Mluvili jsme se samotnými hráči s respektem k jejich smlouvám a vysvětlili jsme jim pozici v klubu, což je podle mého názoru nejdůležitější věc. Oba hráči dobře vědí, že nejsou součástí našich plánů. To neznamená, že pochybujeme o jejich talentu nebo schopnostech, protože je považuji za dva vynikající hráče. Talent vám může vyhrát zápasy, ale tým vám vyhraje ligu, což je hlavní cíl, kterého chceme dosáhnout."

Marotta dále popřel, že by klub Icardiho "odstřihnul", přípravy se bývalý kapitán může zúčastnit, dokud tedy nepřijde přijatelná nabídka.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.