ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 15.července 2019
Inter spustil novou reklamní kampaň - Not For Everyone. Tato Duše, Toto Jméno, Toto Město. Ne pro každého. Inter chce zpopularizovat svoji značku a stát se důležitou světovou organizací. "Prostřednictvím kampaně chceme popsat novou éru Interu" řekl prezident klubu Steven Zhang. "Chceme být rozdílní jak na hřišti, tak mimo něj." Nový postoj nerazzurri se nemá odrážet jen ve sportovní sféře, ale ve všech aspektech života. Každý Interista tento nový přistup může přijmout za svůj.

Kampaň začíná hrdinským videem, v němž vystupuje 5 protagonistů, kteří uspěli ve svých oborech díky velké odvaze, obětavosti a houževnatosti. Airton Cozzolino, Ital s kapverdskými kořeny, je surfař a stal se mistrem světa v kitesurfingu, když mu bylo pouhých 17 let. Duan Jin Ting je čínská baletka a zakladatelka současné taneční skupiny D.Lab Dance. Alessandro "Stermy" Avallone je italský profesionální hráč a jeden z největších hráčů v kategorii videoher FPS. Omer je mezinárodně uznávaný spisovatel z Milána. Jessica Kahawaty není jen mezinárodní modelka z Libanonu, ale také filantropka a velvyslankyně kampaně za lidská práva.

Video „Not For Everyone“ je sledem rušivých emocí, včetně poetických obrazů vedle sekvencí s vysokým dopadem. Vypráví příběh výzev, překonávání překážek a nevzdávání se. Toto jsou témata, která představují „novou éru Interu“. Odhodlání, inovace, neúnavnost a odvaha, které přispívají k naší kampani #NotForEveryone.

Blog MP: Lugano - INTER 1:2
15/07/19 - Zhodnocení zápasu by nám v letošní sezoně mohl pravidelně dělat Michal Petrenka. Zavádíme tak jeho Blog MP.

Čakanie skončilo, konečne máme za sebou prvý zápas novej sezóny. Na ihrisku tretieho celku najvyššej švajčiarskej ligy sme pohodlne zvíťazili o gól. Základné rozostavenie sa pod Contem podľa očakávaní zmenilo na 3-5-2.

Inter čeká už tradiční asijské turné, kde by měl mít Conte k dispozici ucelenější kádr. Cestovat by do Asie měl spolu s týmem Barella, zatím zraněný Politano, mladíci Colidio a Bastoni i nežádoucí Nainggolan. Diego Godín se má k týmu připojit v Číně. Naopak se asijského soustředění nemá zúčastnit Lautaro, který má po Copa America stále dovolenou, a Mauro Icardi, jenž je mimo tým a hledá se pro něj nový klub.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.