ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 16.července 2019
Stefano Sensi: "Jsem rád, že jsem dal gól (přátelák s Luganem) a především jsem rád za tým. Určitě to nebylo snadné, protože Lugano je dobrý tým. Během týdne jsme hodně pracovali."

Na otázku, co požaduje Conte, odpověděla nová posila: „Rozhodně dvě základní věci: vzdělání a respekt. Třetí, co říkám, je schopnost obětování. Je důležité obětovat se pro tým, abychom měli dobrou sezónu. Vždy mi říkají, že jsem hráč, který vůbec nemá vlastnosti moderního fotbalisty. Ale já o těchto věcech nepřemýšlím. Pracuji jen na tom, abych se zdokonalil."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.