ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 17.července 2019

Inter podle očekávání prodal dalšího mladíka. Do Parmy odešel na hostování s povinnou opcí na 13 mil. eur Yann Karamoh. Nerazzurri mladého křídelníka koupili před dvěma lety za poloviční cenu. Minulou sezonu hostoval Karamoh v Bordeaux.

Lega Serie A 2019/2020 začne o víkendu 24. a 25.8. a skončí 24.5.2020. Celkem nás v nadcházejícím ročníku čekají 4 reprezentační přestávky a 3 kola hraná ve všední dny. Do italského poháru vstoupí Inter pravděpodobně až v lednu 2020, kdy je naplánováno osmifinále Coppa Italia.

Zatímco Icardi další šanci již nedostane, Nainggolan může doufat. Přestože byl o víkendu poslán z Lugana domů, nakonec se na soupisce pro asijské turné objevil a odletí s týmem do Singapuru. Letí i nové posily Lucian Agoume, Nicolo Barella, Valentino Lazaro a Stefano Sensi, stejně jako muži na odchodu Dalbert a Joao Mario. Diego Godin, Matias Vecino a George Puscas se k týmu připojí po pár dnech v Číně.

Tým pro International Champions Cup: Berni, Handanovic, Padelli - Bastoni, D'Ambrosio, Dalbert, De Vrij, Ranocchia, Skriniar, Ntube, Pirola - Agoume, Barella, Borja Valero, Brozovic, Candreva, Gagliardini, Joao Mario, Lazaro, Nainggolan, Perisic, Sensi - Longo, Politano, Colidio, Esposito, Vergani
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.